Rólunk

Saját fotó
A MESKA a Mindenféle Egyedi Saját Készítésű Alkotás-ok lelőhelye, ahol igényes, saját készítésű tárgyakat lehet adni-venni. Ezen a blogon keresztül szeretnénk megosztani mindenkivel a Meskával kapcsolatos tapasztalatainkat, és talán a gondolatainkat is erről-arról, kis világunk dolgairól. Kellemes olvasást!

2009. május 26., kedd

Halleluja!

Szinte még magam sem hiszem el, de úgy tűnik, végéhez ért a falvédő projekt :)

Az utolsó, rettegett fázis, a keret megvarrása vasárnap ünnepélyes körülmények között lezajlott.
Nem hazudok, ha azt mondom, hogy megkönnyebbültem, mert az utóbbi hetekben már komor viharfelhőként tornyosult fölém a befejezetlen falvédő tudata, arról nem is beszélve, hogy kiteregetett állapotban úgy elfoglalta a szobát, hogy már csak tánclépésben lehetett közlekedni tőle.

45 óra verejtékes munkájának gyümölcse:



Egy utolsó pillanatban támadt ötlet:



Kedvenceim a madarak





Mit tanultam a varrás során?

-Sosem gondoltam volna, hogy lehet 1500 Ft-ért is cérnát venni, azt még kevésbé, hogy én leszek az, aki (némi duruzsoló rábeszélés után) meg is veszi azt.

-Ekkora méretű tárgyak varrásához minimum plusz egy fő asszisztálása elengedhetetlen, de az sem baj, ha a rokonság apraja-nagyja rángatja az anyagot, míg én nyomom a pedált ;)

-És végül: tanácsot kérni, kérdezni nem szégyen!

Bori

9 megjegyzés:

Zelnice írta...

gratulálok, ez nagyon szép lett!kifejezetten tetszik, hogy visszafogott,mondhatnám realisztikus a színvilág,természetes harmóniát és nyugalmat sugároz.
nekem a fák a kedvenceim, anyáink korában nyomott textileken láttam sok ilyen faábrázolást, és el is határoztam, hogy ilyet egyszer varrni kell.most adtál egy löketet, hogy akkor most már tényleg...

Bori és Réka írta...

Köszönöm a dícsérő szavakat, és örülök, ha inspiráltalak, hogy megvalósíts egy régi álmot ;)

babobead írta...

Meseszép lett, már nagyon vártam a végeredményt. Nekem a barikák a legkedvesebbek, de annyira összhangban van az egész úgy ahogy van.

Mónika írta...

gratulálok! szép munka!!:)

Bori és Réka írta...

Irulok-pirulok, köszönöm lányok :)
Bori

Hajnalka Cserháti, Ojni írta...

Csatlakozom én is az arcpirongatókhoz! :))
De már pár fázissal előbb is látszódott, hogy tökéletes lesz! :D

Tiszi írta...

Egyszerűen csodálatos. :) Nekem minden egyes részlet tetszik. És gratulálok a kitartásodhoz, a részletek kitalálásához, a türelmedhez hogy ennyit letűzz!!!

Dora írta...

ó, ez gyönyörű lett :)

Bori és Réka írta...

köszönöm :)