Rólunk

Saját fotó
A MESKA a Mindenféle Egyedi Saját Készítésű Alkotás-ok lelőhelye, ahol igényes, saját készítésű tárgyakat lehet adni-venni. Ezen a blogon keresztül szeretnénk megosztani mindenkivel a Meskával kapcsolatos tapasztalatainkat, és talán a gondolatainkat is erről-arról, kis világunk dolgairól. Kellemes olvasást!

2009. január 13., kedd

Unatkozó háromgyerekes anyuka nekivág…

Mihez kezdjen az ember lánya, ha három porontya mellett még további kihívásokra ácsingózik, és ez nem merül ki a spenót-cumisüveg-kakis pelenka Bermuda háromszögében?
Mert hát igen, valljuk be, hogy ötévnyi otthon töltött idő után vágytam már valami másra, valami újra, hogy ne csak a gyerekek dolgai körül forogjanak a mindennapjaim.

Ha jobban megnézzük, végül mégis egy újabb gyerek bevállalása hozta meg az áttörést; bár a születés körülményei, valljuk meg, kissé eltértek a megszokottól.
Kezdjük ott, hogy az apuka ezúttal az egyik korábbi gyermek keresztanyja lett, a terhesség mindössze másfél hónapig, a vajúdás ezzel szemben majd’ fél évig is eltartott.

Meska, hogy nevezzük már végre nevén a gyereket, lassan betölti hatodik hónapját, és amúgy köszöni, jól van.
Virtuális gyermekként a cumisüvegért nem üvölt túl sokat és szerencsére már betojni sem nagyon szokott, bár erre volt példa sajnos a születését követő gyermekágyas időszakban.

Meska a boldog anyukákat állandó pörgésben tartja; csak remélni lehet, hogy felcseperedve némiképp önállósítja magát, és nem igényli a napi 23 és fél órás pesztrálást.

Meska porontyunk, akinek a neve tulajdonképpen a ’Mindenféle Egyedi Saját Készítésű Alkotás’ rövidítéséből született, valójában egy internetes oldal, ahol a többi otthon unatkozó anyuka is feltárhatja kreatív hajlamait, esetleg gyönyörködhet másokéban, netántán magáévá is tehet ezt-azt…

Nézz be, hátha kedvet kapsz Te is egy újabb szerzeményhez!

Meskaanyu :-)

3 megjegyzés:

HEra írta...

Csak gratulálni lehet a bébihez!

KA írta...

Ehhez a gyerekhez én is csak gratulálni tudok, és megköszönni, hogy ezt a babát ti pesztráljátok, mégis nekünk (is) jelent örömet. Talán ilyen lehet nagymamának lenni? Akkor nekem a meska az unokám, így csak a jó jut belőle.
keanna

Bori és Réka írta...

Nagyon jót nevettem és meg is hatódtam, köszönöm a kedves szavakat!
Réka