Rólunk

Saját fotó
A MESKA a Mindenféle Egyedi Saját Készítésű Alkotás-ok lelőhelye, ahol igényes, saját készítésű tárgyakat lehet adni-venni. Ezen a blogon keresztül szeretnénk megosztani mindenkivel a Meskával kapcsolatos tapasztalatainkat, és talán a gondolatainkat is erről-arról, kis világunk dolgairól. Kellemes olvasást!

2009. január 5., hétfő

Átállás

Kedves Meskások!

Mint azt valószínűleg Ti is tapasztaltátok, az új verzió beüzemelése sajnos még nem fejeződött be; egyes felhasználóknak tökéletesen működik a Meska, de másoknak elcsúszva, vagy egyáltalán nem jelennek meg az oldalak.
Programozóink folyamatosan dolgoznak azon, hogy minden böngészőn tökéletesen fusson a program, reméljük hamarosan készen lesznek, addig is kérjük megértéseteket és türelmeteket!

Bori és Réka

5 megjegyzés:

anyahajó írta...

Ugye visszaáll majd a személyes fejléc is?

Bori és Réka írta...

Szia Adél!

Sajnos nem, akinek nem jpg. formátumban volt, vagy túl nagy méretben töltötte fel, azt a programozók nem tudták átmásolni, ezért a hiányzó fejlécet újra fel kell tölteni (nem tudom mennyire vígasztal, de pl. az én fotóm is eltűnt)
A kellemetlenségért elnézésedet kérjük!
Bori

anyahajó írta...

Köszi! És még annyi, bejelentkezni se tudok, azt írja ki, hogy hibás név vagy jelszó. Pedig szerintem nem. Bocs, hogy itt bénázok...

anyahajó írta...

Sziasztok! Ma már be tudtam lépni, úgyhogy minden rendben. Köszi! Tetszik az új verzió :)

Bori és Réka írta...

Szia Adél!

Közben van jó hírünk is, hogy szerencsére sikerül megoldani a fekete képek problémáját is. Hétvégén újra lesznek másolva a képek, szóval nem kell manuálisan kicserélgetni őket! Addig még egy kis türelmet kérünk!
Réka