Rólunk

Saját fotó
A MESKA a Mindenféle Egyedi Saját Készítésű Alkotás-ok lelőhelye, ahol igényes, saját készítésű tárgyakat lehet adni-venni. Ezen a blogon keresztül szeretnénk megosztani mindenkivel a Meskával kapcsolatos tapasztalatainkat, és talán a gondolatainkat is erről-arról, kis világunk dolgairól. Kellemes olvasást!

2009. január 3., szombat

Új év, új program!


Kedves Meskások!

Mivel az oldal júliusi indulása óta fény derült több hiányosságra is, az elmúlt hónapok során a Meska teljes felülete újraprogramozásra került.

Az új, a korábbinál korszerűbb verziót már egyszer decemberben megpróbáltuk beüzemelni, de sajnos az átállás során olyan nehézségek merültek fel, melyeknek a kijavítása sok időt vett volna igénybe, így az ünnepek előtti nagy forgalomra való tekintettel úgy döntöttünk , hogy a dolgot elnapoljuk egy kevésbé 'nyüzsgős' január eleji időpontra, azaz a január 3.-4.-i hétvégére.

Az átállás időtartama alatt (várhatóan szombat reggeltől hétfő reggelig) az adatok migrálása miatt az oldalon nem lehet semmilyen belépéshez kötött tevékenységet folytatni, tehát például terméket feltölteni, vásárolni, regisztrálni, üzenetet írni, stb.

A tervek szerint hétfőtől már az új program fog futni az oldalon, ami a réginél könnyebben kezelhető lesz.
A program újdonságairól, a kisebb változásokról hamarosan körlevelet küldünk minden regisztrált felhasználónknak.


Az okozott kellemetlenségért ezúton is elnézéseteket kérjük,


Megértéseteket köszönjük,


Bori és Réka

Nincsenek megjegyzések: