Rólunk

Saját fotó
A MESKA a Mindenféle Egyedi Saját Készítésű Alkotás-ok lelőhelye, ahol igényes, saját készítésű tárgyakat lehet adni-venni. Ezen a blogon keresztül szeretnénk megosztani mindenkivel a Meskával kapcsolatos tapasztalatainkat, és talán a gondolatainkat is erről-arról, kis világunk dolgairól. Kellemes olvasást!

2009. január 12., hétfő

Hétvégi korcsolyázós kikapcsolódás

Az elmúlt hetek kicsit stresszesre sikeredtek számunkra az új Meska programfelület beüzemelése, és az azt követően előjött sok-sok apró hiba javítgatása miatt. Szerettünk volna minden felhasználónak azonnal orvosolni a problémáját, sokszor mintegy közvetítői szerepet betöltve a programozók és az oldal felhasználói között.

Sokszor sajnos kompromisszumokat kellett hoznunk. Mostanra azonban nagyjából helyreállt a rend, bár még a hátsó adminisztrációs felületen is hátra van több apró javítgatás.

És bár a néhány bejegyzéssel ezelőtt beígért fejlesztések megvalósítása csak ezután következik, hétvégén végre kicsit mentesíteni sikerült magunkat a mindennapos tevékenységektől és problémáktól, és elmentünk kicsit kikapcsolódni.

Személy szerint nem vagyok valami tél-rajongó, sőt, sokkal inkább izzadok a 40 fokban, de a téli sportokat azért kimondottan szeretem. Azt hiszem úgy is fogalmazhatnék, hogy jó, jó ez a tél, de elég lenne belőle minden évben néhány fagyos-havas hét is.

A közelünkben van több bányató is, az egyik olyan hatalmas, rajta több kisebb-nagyobb szigettel, hogy akár egy kisebb túrázással is felér mire az ember bejárja korcsolyázva. Persze a gyerekeket sem hagyhattuk ki a buliból, főleg hogy a 4 és fél éves lányom karácsonyra megkapta élete első korcsolyacipőjét.
Persze azért vittük a szánkót is, hogy a kisebbeknek is legyen mivel játszaniuk.


Így Boriékkal karöltve felkerekedtünk és egy hatalmasat korcsolyáztunk a tavon.
Nagyon szuperul sikeredett a dolog, még hattyúkat is láttunk, és a nagylányom is egész belejött a korcsolyázásba, olyannyira, hogy ma délután is ki kellett menni vele a jégre!
Réka

Nincsenek megjegyzések: