Rólunk

Saját fotó
A MESKA a Mindenféle Egyedi Saját Készítésű Alkotás-ok lelőhelye, ahol igényes, saját készítésű tárgyakat lehet adni-venni. Ezen a blogon keresztül szeretnénk megosztani mindenkivel a Meskával kapcsolatos tapasztalatainkat, és talán a gondolatainkat is erről-arról, kis világunk dolgairól. Kellemes olvasást!

2011. január 7., péntek

Termékek darabszámának megadása

Sokan, sokszor kértétek korábban, hogy a termékek feltöltésekor megadható legyen a vásárolható darabszám.

A változtatás összetett programfejlesztést igényelt, így a funkció előzetes értékelése és kidolgozása mostanra valósult meg.

A mai naptól lehetőségetek van a termékek feltöltésekor darabszám megjelölésére is.

Ez a funkció úgy működik, hogy ha a terméknél megadjuk darabszámnak pl. hogy 25 db, akkor a vásárló a kosárban megjelölheti, hogy az elérhető 25 db-ból pl. 5 db-ot szeretne megvásárolni.
A vásárlás pillanatában a termék automatikusan újraaktiválódik (és megjelenik a frissen feltöltött termékek között) de természetesen már csak a megmaradt 20 db-al.
A termék később is szabadon módosítható, tehát akár újra növelhető vagy csökkenthető a darabszám is. A termékfeltöltési díj minden esetben egyszeri 30 Ft marad, akkor is, ha több darabszám kerül megadásra. Természetesen feltöltéskor alapból minden terméknél az 1 db lesz megjelölve, tehát ezzel a funkcióval csak akkor kell foglalkoznotok, ha az adott termékből több darabot is készítettetek.

Fejlesztési ötleteiteket természetesen továbbra is figyelemmel kísérjük; sajnos valamennyi felvetett javaslatra nem tudunk reagálni; azonban minden ötletet mérlegelünk és feljegyzünk. Ezek a javaslatok nagyban segítik munkánkat, ezért köszönünk minden hozzászólást.

Reméljük az új funkció még kényelmesebbé teszi Számotokra a Meska használatát!

5 megjegyzés:

LARION írta...

Tudom, hogy nem ide vág......... DE BESZÉLJÜNK MÁR JÓ SOKAT AZ ARCÁTLAN MÁSOLÓKRÓL ÉS A MEGOLDÁSOKRÓL, MELYEKTŐL ELMENNE A KEDVÜK ÉS JOBB EMBEREKKÉ VÁLNÁNAK , talán.........................................!!!!!!!!!!

gabi írta...

kedves Bori és Réka, nekem nem sikerült a darabszámot megadnom. Én rontottam el valamit, vagy ez még mégsem működik?
gabi

Era85 írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Kata írta...

Imádom ezt az oldalt!Órákig képes vagyok nézegetni,a szebbnél- szebb csodákat,amiket ügyes kezek készítenek!Minden típusú kreatív tevékenység érdekel,mert különlegesek,a maga nemükben,legyen az ékszer,vagy varrott játékok,bármi....Gratulálok az itt lévő Művészeknek,az alkotásaikért,az ügyességükért,és hogy olyan örömet tudnak okozni...
Igaz,némelyik munkát túl drágának találom és muszáj lemondanom róla,de összességében imádom,ezeket a szeretettel készült kincseket!Üdvözlettel Bekka68

ajsa írta...

Szeretném jelezni, hogy valami hiba van az oldalon, és nem lehet regisztrálni... pedig vásároltam volna... ha lehetne... :(((