Rólunk

Saját fotó
A MESKA a Mindenféle Egyedi Saját Készítésű Alkotás-ok lelőhelye, ahol igényes, saját készítésű tárgyakat lehet adni-venni. Ezen a blogon keresztül szeretnénk megosztani mindenkivel a Meskával kapcsolatos tapasztalatainkat, és talán a gondolatainkat is erről-arról, kis világunk dolgairól. Kellemes olvasást!

2010. november 18., csütörtök

Változások a számlázásban

Kedves Alkotók!

Nagyon sok visszajelzést kaptunk Tőletek arról, hogy a sikertelen eladásokat sokszor azért nem tudjátok már bejelenteni, mert lejárt a határidő. A hónap végi adásvételek esetén legtöbbször szűknek bizonyult a következő hónap 14-i, végső határidő. Ennek a rendszernek az volt a lényege, hogy a kiállított számlán már ne szerepljenek olyan jutalék tételek amelyeket később jóvá kell írni. Ezért tolódott a számlakiállítás időpontja a hónap közepére.

Ezt a rendszert most kérésetekre megváltoztattuk.
Mostantól a tranzakciót követően 30 nap áll rendelkezésetekre, hogy bejelentsétek egy adásvétel esetleges sikertelenségét. A számlázás időpontja is módosul, a következő hónaptól kezdve a számlákat mindig a hónap 5-8. napja közötti 4 napos időszakban állítjuk ki Részetekre.

A meghosszabbított bejelentési határidő miatt előfordulhat, hogy egy adásvétel jutaléka már kiszámlázásra került, így ha csak ezt követően jelented a sikertelenséget, az összeg a kiszámlázást követően kerül jóváírásra, így azt csak a következő számla összegében tudjuk érvényesíteni.

Fentiek miatt kérjük, hogy a sikertelen adásvételeket minél hamarabb jelentsétek be a Te Meskád/Sikertelen adásvétel bejelentése menüpontban, különösen a számlázás közeledtével, hogy ne kelljen megelőlegezni az egyébként meghiúsult adásvételek jutalékát.

A számla kiállításától számítva továbbra is 8 naptári nap áll rendelkezésetekre a számla kiegyenlítésére. Ezt követően felszólítást küldünk, és ha az adott hónap utolsó napjáig sem érkezik meg a befizetés a Meska számlájára, a felhasználó boltját inaktiváljukl. Ezzel egyszerűsödik a határidők észben tartása is.

Bár szerencsére az adásvételeknek csak egy elenyésző része nem jön létre, reméljük a meghosszabbított bejelentési határidővel megkönnyítjük a dolgotokat, különösen a sokszor hosszabb idő alatt elkészülő, megrendelt termékek esetében.

További örömteli alkotást, sikeres meskázást kívánunk,

A Meska csapata

1 megjegyzés:

i l d i k o v a írta...

Kedves Meska csapat!

Egy kérdésem volna a számlázással kapcsolatban.
Január 7-én megkaptam első meskás számlámat, melyet azon nyomban ki is egyenlítettem, átutaltam OTP számlámról. Ma már 12-e van és a egyenlegem még mindig tartozást mutat, azt az 1800ft-ot, amit már 5 napja kifizettem.
Nem tudom, hogy mikor jelenik majd meg ez az összeg a meska kft számláján és ez mikor íródik jóvá az én meskás számlámon.

Remélem nem lesz ebből gondom, tartozásom, mindent ellenőriztem az összes adatot, nem tévesztettem.

Várom válaszotokat!

Előre is köszönöm!!!
Gyimesi Ildikó
felh.név: ildikova