Rólunk

Saját fotó
A MESKA a Mindenféle Egyedi Saját Készítésű Alkotás-ok lelőhelye, ahol igényes, saját készítésű tárgyakat lehet adni-venni. Ezen a blogon keresztül szeretnénk megosztani mindenkivel a Meskával kapcsolatos tapasztalatainkat, és talán a gondolatainkat is erről-arról, kis világunk dolgairól. Kellemes olvasást!

2010. október 7., csütörtök

Az Aktualitások menü funkciója.

Kedves Meskások!

Az Aktualitások menüt azzal a szándékkal hoztuk létre, hogy a Meska közösségét érintő problémákat beszélhessük meg a lehető legtöbb szempontból megvilágítva.
A Meska közössége rengeteg eladóból, vevőből, és érdeklődőből áll,akik rengeteg különbözö szempont alapján értékelik másképpen ugyanazt a jelenséget.

Az árképzés egy olyan folyamatosan aktuális téma, ami minden Meskást érint, az alkotók mellett a vásárlókat, és érdeklődőket is. A cél az, hogy a vélemények napvilágot lássanak, és mindenki megismerhesse a másik oldalt is. Ebből mindannyian tanulhatunk, és megoldások is születhetnek, illetve rávilágíthat megoldhatatlan problémák megoldhatatlanságára.

Az Aktualitások nem utolsó sorban egy olyan eszköz a Meska kezében, ahol kinyilváníthatja azt, hogy mit tart helyesnek, még akkor is, ha egyéb eszköz nem áll rendelkezésre. A Meska nem tud és nem is kaphat senkitől olyan felhatalmazást ami alapján eldönthetné, hogy melyik vélemény állja meg a helyét a másikkal szemben.

Mindezek mellett látható, hogy a vélemények néha keményen ütköznek, illetve a téma természetesen felkorbácsolhatja az érzelmeket, mint most az adózással kapcsolatos hozzászólások.

Éppen ezért megadjuk a lehetőséget mindenkinek,aki szeretné, hogy a bejegyzéseit törölhesse.

A Meska csapata

3 megjegyzés:

Mona írta...

Én személy szerint örülök ennek a menüpontnak, mert nagyon sok olyan dolgot tudtam meg, ami támogatja az előrehaladásomat. Igaz, hogy a hozzászólások nagy része teljesen eltér az eredeti témától, de ebből is látszik, hogy mennyi minden kavarog az emberek fejében, mennyi kérdés, vélemény fogalmazódott meg bennünk amióta a Meska csapat tagjai vagyunk. Köszönöm!

Unknown írta...

Kedves Lányok,
azt nem lehetne programozásilag megoldani, hogy a törlést követően semmi se maradjon a hozzászólás helyén, még egy "...törölte..." bejegyzés sem?
Köszi! Hajni

Halász Boróka írta...

Sziasztok,

örülnék egy olyan funkciónak, ami heti rendszerességgel automatikus levelet küld az eladónak és a vevőnek egyaránt, hogy értékelje az eladást ill. vételt, mindaddig, míg az a valóságban meg nem történik. Nagyon sokan nem értékelnek, pedig ez egy fontos visszajelzés mindkét fél számára. Ez a funkció a többi portálon kiválóan működik, és sokkal korrektebbnek tartom ezt a variációt, mint emailekkel zargatni a vevőt, hogy légyszi értékelj már. Mit gondoltok róla?
Köszi, Opak