Rólunk

Saját fotó
A MESKA a Mindenféle Egyedi Saját Készítésű Alkotás-ok lelőhelye, ahol igényes, saját készítésű tárgyakat lehet adni-venni. Ezen a blogon keresztül szeretnénk megosztani mindenkivel a Meskával kapcsolatos tapasztalatainkat, és talán a gondolatainkat is erről-arról, kis világunk dolgairól. Kellemes olvasást!

2010. október 6., szerda

Egy új menü a nyitólapon: "Ahol épp elkelt valami"

Kedves Alkotók!


Örömmel jelentjük, hogy a Szemezgető-összeállító frissítése mellett egy újabb menüvel bővült a Meska nyitólapja.
A továbbiakban a lap alján, az Interjúk és a Mottók között azoknak az alkotóknak a legfrisebb termékei jelennek meg, akik épp sikeres eladást bonyolítottak az oldalon.
A termékfotókra kattintva az adott alkotók boltjai jelennek meg, hasonlóan a Leg-leg-ek "Ahol valami épp gazdára talált" menüjéhez.A Meska csapata

2 megjegyzés:

Marcsi írta...

Kedves Meska!

Érdeklődni szeretnék, hogy az "Ahol épp elkelt valami " részben, a megjelenő fotó mi alapján kerül kiválasztásra?
Van-e mód arra, hogy én válasszam ki a termékeim közül, lehetne-e az éppen eladott termék fotója, vagy a legtöbbet megnézett alkotás?
Előre is köszi a választ.
Marcsi
TuranianWalk

Bori és Réka írta...

Kedves Marcsi!

A nyitólapon az éppen eladott termékek sorában a legújabb ajánlott terméked jelenik meg. Ajánlott terméknek 4 termékedet jelölhetsz meg, a Te Meskát/Saját termékeim menüpontban. Ez a 4 termék kiemelten jelenik meg több helyen is, például boltod oldalán.

Üdvözlettel

a Meska csapata