Rólunk

Saját fotó
A MESKA a Mindenféle Egyedi Saját Készítésű Alkotás-ok lelőhelye, ahol igényes, saját készítésű tárgyakat lehet adni-venni. Ezen a blogon keresztül szeretnénk megosztani mindenkivel a Meskával kapcsolatos tapasztalatainkat, és talán a gondolatainkat is erről-arról, kis világunk dolgairól. Kellemes olvasást!

2010. október 5., kedd

Megújult a Szemezgető menü!

Kedves Meskások!

Örömmel értesítünk Titeket, hogy a Szemezgetőt a program korszerűsítésének köszönhetően ezentúl sokkal könnyebben állíthatjátok össze!

Az összeállító elindítását követően az oldal tetején megjelenik egy fehér sáv 16 + 2 termékhellyel. A Meska oldalait böngészve a listázásokban és a boltoldalakon minden termék képén megjelenik egy zöld + jel. Erre kattintva, az adott termék bekerül a felső fehér sávba.
Miután összeválogattatok minimum 16 terméket, az előnézeti képen tudjátok a fel-le illetve jobbra-balra nyilakkal rendezgetni a kiválasztott termékek elhelyezkedését. Ha időközben meggondoljátok magatokat, a piros - jelre kattintva kivehetitek a termékekeket a szemezgetőből.
Ezentúl 2 db tartalék terméket is meg kell jelölni, hogy ha időközben valamelyik kiválasztott termék inaktívvá válna, a póttérmek bekerülhessen a helyére.

Reméljük az újítás mindenkit még több szemet gyönyörködtető szemezgető összeállítására ösztönöz!



Üdvözlettel


A Meska csapata

Nincsenek megjegyzések: