Rólunk

Saját fotó
A MESKA a Mindenféle Egyedi Saját Készítésű Alkotás-ok lelőhelye, ahol igényes, saját készítésű tárgyakat lehet adni-venni. Ezen a blogon keresztül szeretnénk megosztani mindenkivel a Meskával kapcsolatos tapasztalatainkat, és talán a gondolatainkat is erről-arról, kis világunk dolgairól. Kellemes olvasást!

2010. szeptember 6., hétfő

Megújult a Meska felülete és programja!

Kedves Mindenki!

Az elmúlt hónapok nem teltek dologtalanul a Meska háza táján, mert örömmel tudatjuk Veletek, hogy a Meska felülete és programja is megújult. Hamarosan Ti is láthatjátok a feltűnő külső változásokat, illetve a kevésbé kiabáló, de annál hasznosabb programozásbéli megoldásokat.

Elsődleges szempont volt, hogy ne kelljen újratanulni az oldalt, de mégis olyan kényelmi funkciók épülhessenek be, amik elősegítik a vásárlói választást, illetve az eladók feladatait könnyítik.

Okosabb lett a kereső, a vásárlást, nézelődést kétféle úton lehet elkezdeni: termékek tulajdonságai mentén, illetve alkotók alapján.

A Meskán ezentúl többféle szűkítési lehetőséget lehet együttesen alkalmazni (pl. kategória, technika, szín, ár) így például 3 kattintással leválogathatóak az ékszer kategóra nemezelés technikával készített piros termékei, amelyeknek az ára 500 és 1000 Ft között helyezkedik el. Végeredményként egy kellően rövid listát böngészhetünk, ráadásként megválaszthatjuk a rendezési elvet: Legújabb, Legnépszerűbb, Legnézettebb, Legolcsóbb, Legdrágább legyen felül. Megválasztható hogy milyen formában szeretnénk látni a termékeket: listaszerűen ahogy eddig is, illetve mozaikszerűen további két méretben, egy szemezgető nagyságúban, illetve egy ennél kisebb, több képet mutató, gyorsan átfutható összeállításban.

Az új verzión jelenleg az utolsó simításokat, teszteléseket végezzük, azonban bármennyire körültekintőek is vagyunk, előfordulhat, hogy nem veszünk észre valamilyen hibát, eltérést. Ha bármi ilyet tapasztalnátok, kérjük, hogy értesítsetek minket az oldal láblécében található Kapcsolat menüponton keresztül.

A tervünk az, hogy az oldal sohasem lesz teljesen "kész", azaz mindig fejlődik, alakul, változik majd, az eladók és vásárlók igényeinek megfelelően. Ezért bármilyen javaslatot, észrevételt nagyon szívesen fogadunk Tőletek, legyen az akár építő kritika!

Reméljük az új oldal elnyeri tetszéteseteket!

Minden jót, további sikeres meskázást, kellemes böngészést kívánunk,

Üdvözlettel

A Meska csapata

25 megjegyzés:

Bakarasz írta...

Kíváncsian várom a megújult, megszépült, még ügyesebb Meskát! Üdvözlettel: Ági

a Matula ikrek írta...

Lányok! :)
Nagyon jó lett az új felület!!!

LARION írta...

Húúúúúúúúúúú, nagyon üdítős és kellemes az új felület !!!!!!

Rebeka írta...

Nagyon klassz lett az oldal, köszönjük! :o)))

Lente Julcsi írta...

Nekem is tetszik!!

Shushanna írta...

Nagyon vidám, friss! Tetszik!:)

christaylor írta...

Eddig is imádtam a Meskán nézelődni, de most szuper lett az új oldal!Kicsit letisztultabb, picit áttekinthetőbb, fiatalosabb,modernebb.
Gratulálok a készítőknek!

DivatKörte írta...

Nagyon jól néz ki! Nekem borzasztóan tetszik!

kinga írta...

Szerintem is jól sikerült!
Remélem a felszín megváltozása majd a tartalom javulását is magával vonja idővel :)

Viszont nálam a "Nekik tetszik" nem működik rendesen... Kicsit rendezetlen az oldala.

_ írta...

Nekem jobban tetszett a régi. :( Most túl vakító... A régi Meska logo felirata is hiányozni fog.
Viszont a főoldali szemezgető a fehér háttérrel sokkal jobb, komolyabb.

Chiara írta...

Gratulálok az újításhoz, nagyon szép és hasznos lett!

szarvasandi írta...

Nekem is bejön az új felület, de sajnos nem tudok üzenetekre válaszolni, "kidob" a főoldalra...

cskata írta...

Az új felületen nem látom,h hányszor nézték meg a termékemet. nekem hiányzik.:(

szarvasandi írta...

Cskata, ott van az, csak nehezebb megtalálni: információk a termékről kockában keresd!

bihiga írta...

nekem nagyon tetszik a megújult Meska, bár most még úgy gondolom,a régi barátságosabb volt, de lehet, hogy ez csak a megszokás ;-) köszönjük, hogy igyekeztek mindig a kedvünkre tenni, és úgy alakítgatjátok az oldalt, hogy egyre jobb legyen használni :-)

miss_szemira írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
miss_szemira írta...

Sziasztok!
Számomra sokkal kedvesebb, barátságosabb volt a korábbi megjelenés. Lehet, hogy így modernebb, de ugyanakkor beállt a sorba -- olyan, mint a többi. A régi sokkal egyedibb volt, sugallta az egyediséget, kiemelte az oldal „kézműves" voltát. :(
Azért maradok továbbra is hű látogatótok. :)

Unknown írta...

Nekem is hiányzik, hogy az új oldalon nem látom, hogy ez egy kézműves oldal lenne. Kár hogy erre nem került nagyobb figyelem. De biztosan nagyon keresőbarát, ez fontos. További sok sikert kvánok!

Unknown írta...

Kétszer is gondoljátok meg, hogy leváltjátok e a fejlécet..én megbántam, hogy megtettem. Tényleg nem lehet visszaállítani, csak egy icipici logónak maradt hely, pedig sokaknak a fejléc tette egyedivé a boltját.
Az új keresőnek látom csak értelmét.

Rebeka írta...

Amit nagyon hiányolok, hogy nem látszik egyből, hányan nézték meg idáig a terméket, csak akkor, ha egyenként megnyitogatom őket..:o( amúgy tetszik az oldal, bár egy kicsit steril.

arszi írta...

Sziasztok ! Elsőre nekem is hiányzik a régi design a kis rajzolt logók oldalt ami egyedi volt.
Az is hiányzik hogy már nincs fent hogy a Meska mit jelent mint régen
A kereső az tetszik hogy bővebben rátalál a dolgokra , de mégis vannak hiányérzeteim...
Vissza kis logókat !!! :)

moonsafari írta...

Az új oldal és a funkciók általában bejönnek, de az új meska logo nagyon nem tetszik, túl egyszerű, valahogy nincs semmi stílus benne, a régi olyan kedves volt.

Jónás Melinda írta...

Sajnos hiába lépek be,a rendszer azonnal kiléptet.
Nem tudok üzenetet írni,olvasni,feltölteni.
A nekik tetszik funkció is rosszul működik.
A termékeim számát is néha rosszul mutatja.
A régi nekem sokkal jobban tetszett.

Bori és Réka írta...

Kedves Alkotók!

Köszönjük az észrevételeket, a lelkesítő szavakat!

Szarvasandi: Ha továbbra is fennáll a probléma, kérjük írd meg nekünk a Meska láblécében található Kapcsolat menüponton keresztül, hogy melyik üzenetnél jelentkezik a probléma (feladó, tárgy).

Cskata, Rebeka: A hánnyan látták információt, mivel leginkább a boltosoknak lényeges, csak a boltos felhasználók láthatják saját és mások boltoldalain, bejelentkezést követően. Felhasználói kérés alapján néhány napon belül a kedvencnek jelölések számát is megjelenítjük!

Jónás Melinda: Kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a Meska láblécében található Kapcsolat menüpontotn keresztül, hogy segíthessünk!

Továbbra is várjuk ötleteiteket, véleményeteket!

Üdvözlettel

a Meska csapata

Unknown írta...

Én szomorú vagyok... a Meskát azért szerettem nagyon, mert megvalósította a lehetetlent: személyes tudott lenni a személytelen virtualitásban. Ahogy az ars poeticája hirdette, a portál arculata is olyan volt. 'Saját kézzel, szívvel-lélekkel' - Kár, hogy ez is elmúlt. :(

krokodil