Rólunk

Saját fotó
A MESKA a Mindenféle Egyedi Saját Készítésű Alkotás-ok lelőhelye, ahol igényes, saját készítésű tárgyakat lehet adni-venni. Ezen a blogon keresztül szeretnénk megosztani mindenkivel a Meskával kapcsolatos tapasztalatainkat, és talán a gondolatainkat is erről-arról, kis világunk dolgairól. Kellemes olvasást!

2009. április 20., hétfő

Falvédő projekt

Megtisztelő, és egyben izgalmas felkérést kaptam egy kedves korábbi vásárlómtól.

Egy 100 x 130 cm nagyságú faliképet kell készítenem egy kisbaba szobájába.

Mivel eddig még sosem készítettem hasonlóan nagy és összetett munkát, némi informálódás és sok "fejben alkotás' után végülis hozzáláttam a munkához:

Először is egy hatalmas, nyomtatási hibás térkép (ez párom hozzájárulása a projekthez :) hátuljára felvázoltam a megrendelőtől kapott elképzelés alapján a falikép legfontosabb motívumait.Ezt követően elővettem minden szóba jöhető anyagot (legtöbbjük újrahasznosított) és elkezdtem próbálgatni, mely színek, minták mutatnának harmonikusan egymás mellett.Ezután kiszabtam és elszegtem a legnagyobb darabokat.Jelenleg itt tartok, most következik majd az összeillesztés és a kisebb motívumok, díszítő elemek felvarrása.Örülök, hogy ilyen izgalmas megrendelésen munkálkodhatom, remélem a végeredmény sem okoz majd csalódást!

Folyt. köv.

Bori

1 megjegyzés:

Zsuzsi írta...

de jó hogy fotózód közben, izgi és alig várom a folyt.köv.öt!