Rólunk

Saját fotó
A MESKA a Mindenféle Egyedi Saját Készítésű Alkotás-ok lelőhelye, ahol igényes, saját készítésű tárgyakat lehet adni-venni. Ezen a blogon keresztül szeretnénk megosztani mindenkivel a Meskával kapcsolatos tapasztalatainkat, és talán a gondolatainkat is erről-arról, kis világunk dolgairól. Kellemes olvasást!

2010. december 17., péntek

Interjúkkal kapcsolatos változások

Kedves Alkotók!

Ezúton tájékoztatunk Benneteket az Interjú menüvel kapcsolatos változásokról.

A nyitólapon történő bemutatkozás lehetősége a továbbiakban mindenki számára nyitottá válik a következők teljesülésekor:

- az alkotónak már legalább 20 sikeres eladása volt az oldalon,
- az alkotó részére már legalább kétszer állítottunk ki számlát, melyeket időben teljesített,
- vásárlói visszajelzéseinek minimum 95%-a pozitív
- termékei egyediek, és azok bemutatása mindenben megfelel a Meska minőségi követelményeinek.

Az oldal statisztikái szerint az interjúk nyitólapon való szereplésének ideje alatt mintegy 60 ezer teljesen egyedi potenciális vásárló tekinti meg a Meskát (ez 120 ezer látogatást jelent) így a kezdőlapon megjelenő bemutatkozás egyedülálló lehetőséget biztosít egy bolt bevezetésére vagy ismertebbé tételére.

Az új, vagy még csak rövid ideje jelen lévő alkotók számára a bemutatkozás remek kitörési lehetőséget biztosít, hiszen a jelenleg több, mint 1800 aktív bolt közül egyre nehezebb kitűnni, ismertséget szerezni.

Szeretnénk, ha azok az alkotók is újra szerepelnének ezen a kiemelt felületen, akik már korábban bemutatkoztak, de időközben fejlődtek; ismertebbek, tapasztaltabbak lettek, és újra ki szeretnék használni ezt a kitűnő reklámlehetőséget. Ezért kicsit változtattunk a kérdéseken is. A második interjú megjelenését követően a korábbi interjú is visszanézhető marad.

A megjelenést tehát egységesen lehetővé tesszük mindazok számára, akik teljesítik a fenti alapvető követelményeket, és hajlandók rááldozni egy egyszeri, ám hamar megtérülő összeget.

Az interjú menüben való megjelenés és ezzel a Meska nyitólapján történő 1 heti folyamatos szereplés díja 3.500 Ft. A díjat csak akkor kell megfizetni, amikor az interjú megjelenik a nyitólapon, tehát nem beküldéskor.

A díj megfizetésével az alkotók egy hétig szerepelnek a Meska nyitólapján, kedd 9 órától következő kedd 9 óráig.

Eddigi tapasztalataink alapján az interjúk hatására az alkotókat átlagosan 15-20 új felhasználó jelöli meg kedvencnek, és a boltok forgalma látványosan megugrik a bemutatkozások megjelenését követő időszakban.

Kedvcsinálóként felajánljuk, hogy az első 3 beküldött interjút térítésmentesen jelenítjük meg a Meska nyitólapján.

Az interjúkat bejelentkezést követően, az Interjúk menüre kattintva tölthetitek fel az oldalra.

A megjelenés időpontjáról előzetesen tájékoztatunk mindenkit, hogy felkészülhessetek az eseményre, hiszen a megnövekedett forgalom megnövekedett eladást és megrendelést is generál.

Várjuk mielőbb bemutatkozásaitokat!

Üdvözlettel,

a Meska csapata

Nincsenek megjegyzések: