Rólunk

Saját fotó
A MESKA a Mindenféle Egyedi Saját Készítésű Alkotás-ok lelőhelye, ahol igényes, saját készítésű tárgyakat lehet adni-venni. Ezen a blogon keresztül szeretnénk megosztani mindenkivel a Meskával kapcsolatos tapasztalatainkat, és talán a gondolatainkat is erről-arról, kis világunk dolgairól. Kellemes olvasást!

2010. december 7., kedd

Fejlesztések a Meskán

Kedves Meskások!

Ahogy Ti is láthatjátok, a Meska nagy változásokon megy keresztül mostanában. A változások mindig a megszokott, a jól bevált megszűnésével, vagy módosulásával járnak együtt, és nyilvánvalóan a hibázás lehetőségét is magukban rejtik.

Hamarosan újabb jelentős változást láthattok majd a Meskán, ami reméljük sokatoknak fog rég várt könnyebbséget hozni. Lehetőség lesz ugyanis a termékeknél darabszám megjelölésére is. Ez a funkció úgy fog működni, hogy ha a terméknél megadjuk darabaszámnak például, hogy 25 db, akkor a vásárló a kosárban megjelölheti, hogy az elérhető 25 db-ból például ő 5 db-ot szeretne vásárolni. A vásárlás pillanatában a termék autmatikusan újraaktiválódik, de természetesen már csak a megmaradt 20 db-al. A termék ezt követően is szabadon módosítható, tehát akár újra növelhető a darabszám is. A termékfeltöltési díj minden esetben egyszeri 30 Ft marad, akkor is ha több darabszám kerül megadásra. Természetesen alapból minden terméknél az 1 db lesz megjelölve feltöltésnél, tehát ezzel a funkcióval csak akkor kell foglalkozni, ha az adott termékből több darab is készül.

Az Aktualitások menüben felvetett egyik javaslatra is hamarosan tettekkel reagálunk. Programozás alatt van az a lehetőség, hogy a termékeknél megjelölhető legyen, hogy saját készítésű alapanyagból készültek. Ezt egy kis ikonnal is jelezni fogjuk a termékek mellett, hogy még szembetűnőbben hívjuk fel a vásárlók figyelmét erre a külön értékre, és természetesen a keresést, böngészét is lehet majd szűkíteni ezzel a paraméterrel.

Ahogy túljutunk a karácsony okozta zsúfolt programrenden, feldobunk egy témát az Aktualitások menüben, ahol arról kérdezünk majd Benneteket, hogy "Milyen problémákkal szembesültök, min változtatnátok legszívesebben?"

Addig is kérjük a türelmeteket, a hibákért elnézéseteket kérjük, és reméljük többeknek, és több segítséget nyújtanak a változások, mint amennyi bosszúsággal járnak.

A Meska csapata

Nincsenek megjegyzések: