Rólunk

Saját fotó
A MESKA a Mindenféle Egyedi Saját Készítésű Alkotás-ok lelőhelye, ahol igényes, saját készítésű tárgyakat lehet adni-venni. Ezen a blogon keresztül szeretnénk megosztani mindenkivel a Meskával kapcsolatos tapasztalatainkat, és talán a gondolatainkat is erről-arról, kis világunk dolgairól. Kellemes olvasást!

2009. március 17., kedd

Elkelt a 3000. termék!

Alig néhány hete írtunk egy blogbejegyzést arról, hogy eladásra került a Meskán a 2000. termék.
Most újabb kerek számmal büszkélkedhet a Meska :-)

Tegnap délután 17 óra 15 perckor gazdára talált a 3000. termék, nevezetesen Verka platán nevű nyaklánca:

Tegnap a látogatók számát illetően is rekord született.

Egy hónapja még azt írtuk, hogy napi átlag 1300 egyedi látogató jön az oldalra, de az elmúlt hetek kampányainak köszönhetően ez a szám is dinamikus növekedésnek indult.

Tegnap 2587 látogató összesen 3809 látogatást eredményezett a Meskán. Az átlagos webhelyen töltött idő egy-egy látogatás alkalmával közel 9 perc, és a látogatók kb. 40%-a új látogató.

Jelenleg 399 aktív boltos van az oldalon, és 4775 aktív, megvásárolható termék, bár ezeket az adatokat Ti is nyomon követhetitek a Meska Legleg-es menüpontjában.

Továbbra is köszönjük Nektek a sok egyedi, igényes terméket, sok sikert minden alkotónak és vásárlónak a Meskához :-)

Bori és Réka

2 megjegyzés:

Kata írta...

Sok szeretettel gratulálok és még nagyon sok, szép kerek számot kívánok nektek, magunknak!

Kata

Hoyacarnosa írta...

Nagyon szép ez a nyaklánc, egyből betettem a kedvenceim közé, és még aznap el is vitték! Pláne ő a háromezredik :) nagyon szerencsés lehet az új tulajdonosa, mondhatnám jó csillagzat alatt született :))