Rólunk

Saját fotó
A MESKA a Mindenféle Egyedi Saját Készítésű Alkotás-ok lelőhelye, ahol igényes, saját készítésű tárgyakat lehet adni-venni. Ezen a blogon keresztül szeretnénk megosztani mindenkivel a Meskával kapcsolatos tapasztalatainkat, és talán a gondolatainkat is erről-arról, kis világunk dolgairól. Kellemes olvasást!

2009. március 27., péntek

Kapcsoljuk le!

Holnap, azaz március 28-án este fél kilenckor a WWF klímaváltozás elleni akcióján, a Föld Óráján Budapesten kívül négy megyeszékhely: Győr, Eger, Tatabánya és Székesfehérvár fényei alszanak el egy órára.

A világméretű akcióhoz csatlakozott a siófoki víztorony, a zsámbéki romtemplom, Csömör, Nagykálló, Sándorfalva, Villány, Herceghalom és Pilis, a Fővárosi Állat- és Növénykert, a Magyar Csillagászati Szövetség, a Világítástechnikai Társaság, és a budaepsti Le Meridien Hotel is.

A magánszemélyek a www.earthhour.org weboldalon regisztrálhatnak a Föld Órájára. Ezen az oldalon internetes Föld Órája klubokhoz is csatlakozni lehet.
Emellett a WWF létrehozott egy Föld Órája “Giver Sign”-t, amelyet a magánszemélyek a leveleikre, blog-bejegyzéseikre és egyéb internetes oldalaikra tehetnek, így jelezhetik, hogy támogatják a klímaakciót.

Az idei Föld Órája akcióra világszerte eddig közel ezer város csatlakozott. Elsötétül Párizs, a fény városa, Sydney, Rio de Janeiro, London, Peking, Róma, Moszkva, Los Angeles, Hong Kong, Dubai, Szingapúr, Athén, Buenos Aires, Toronto, Sydney, Mexikóváros, Isztambul, Koppenhága, Manila, Las Vegas, Brüsszel, Fokváros és Helsinki.

Nincsenek megjegyzések: