Rólunk

Saját fotó
A MESKA a Mindenféle Egyedi Saját Készítésű Alkotás-ok lelőhelye, ahol igényes, saját készítésű tárgyakat lehet adni-venni. Ezen a blogon keresztül szeretnénk megosztani mindenkivel a Meskával kapcsolatos tapasztalatainkat, és talán a gondolatainkat is erről-arról, kis világunk dolgairól. Kellemes olvasást!

2008. november 19., szerda

Meska karbantartás


Kedves Meskások!


A hétvégén indult karbantartási munkálatok a vártnál jobban elhúzódtak, és a menet közben felmerült nehézségek miatt sajnos még mindig nem készültünk el az új verzióval.


Tekintettel arra, hogy a karácsony közeledtével, illetve a reklámoknak köszönhetően egyre több látogató érkezik az oldalra, és napi szinten is egyre több adásvétel bonyolódik a Meskán, úgy döntöttünk, hogy visszaállítjuk a Meska eredeti programját, aminek a használatába már mindannyian beletanultunk, és majd csak az ünnepek után, egy kicsit ’csendesebb’ időszakban indítjuk el az új verziót.


A négy napos kimaradás miatt ezúton is elnézéseteket kérjük, További örömteli alkotást, sikeres meskázást kívánunk!

Réka és Bori

2 megjegyzés:

b_ildikó írta...

A karbantartás közben kaptam egy értesítőt eladásról. Hogy melyik termék, nem derült ki. Ezt az átállás közben küldhette ki a rendszer? Gondolom nem valós adatok.

Bori és Réka írta...

Szia Ildikó!

A leállás alatt nem volt adásvétel, valószínűleg a program tévesen küldött üzenetet, az okozott kellemetlenségért elnézésedet kérjük!

Bori és Réka