Rólunk

Saját fotó
A MESKA a Mindenféle Egyedi Saját Készítésű Alkotás-ok lelőhelye, ahol igényes, saját készítésű tárgyakat lehet adni-venni. Ezen a blogon keresztül szeretnénk megosztani mindenkivel a Meskával kapcsolatos tapasztalatainkat, és talán a gondolatainkat is erről-arról, kis világunk dolgairól. Kellemes olvasást!

2010. április 16., péntek

Meskabala helyzetjelentés

Kedves Alkotók!

Örömmel látjuk, hogy a Meskabala játék milyen sok ötletes és színvonalas tárgy elkészítésére inspirált Titeket, és reméljük a lelkesedésetek még tovább fokozódik a játék hátralévő majd' egy hónapja alatt!
Biztosan sokan kíváncsiak vagytok a szavazatok jelenlegi állására, ezért most közzétesszük, hogy mely pályaművek állnak az eddig beérkezett "voksok" alapján az első 10 helyen;

Bébi kockák - Aledi

Meskanalak - apolka

Meska foganytúk - Babobead

Meskamadarak-lámpagyöngy fülbevaló - Babobead

Meskatarisznya - colette

Meska madárka fülbevaló - kinga

Meskamadár - kricsar

Meskatica - szarvasmici

Meskapárna - toritextil

MESKALAP :) - vancsavarr

A listán a művek nem a kapott szavazatok száma alapján, hanem az alkotók neve szerinti alfabetikus sorrendben szerepelnek.
Természetesen a verseny még korántsem dőlt el, sőt!
Mivel szavazni az utolsó napig, május 20.-ig lehet, ezért a nyertesek kiléte naponta változhat, és meglehet, hogy olyan alkotók nyerik el a sétarepülést, akik még nem szerepelnek a fenti listában.

Kíváncsian várjuk további alkotásaitokat és szavazataitokat!

a Meska csapata

1 megjegyzés:

nanucco írta...

Bajban vagyok:) Feltöltöttem a meskabalám tegnap. De elrontottam a szövegnél azt a részt hogy 16 lap, 8 oldal:) fordítva kellett volna, de nem tudom javítani. Lehet tenni valamit?? Szép napot Csyllag