Rólunk

Saját fotó
A MESKA a Mindenféle Egyedi Saját Készítésű Alkotás-ok lelőhelye, ahol igényes, saját készítésű tárgyakat lehet adni-venni. Ezen a blogon keresztül szeretnénk megosztani mindenkivel a Meskával kapcsolatos tapasztalatainkat, és talán a gondolatainkat is erről-arról, kis világunk dolgairól. Kellemes olvasást!

2010. február 4., csütörtök

Újabb mérföldkő

Örömmel értesítünk minden meskást, hogy ma reggel 9 óra 9 perckor elkelt az oldalon a húszezredik termék, mano64 bicikliző cicás képeslapja.Köszönjük Nektek a másfél év kitartást, a lelkesedést és a szebbnél szebb termékeket!
További sikeres meskázást kívánunk mindnyájatoknak,

a Meska csapata

3 megjegyzés:

Aledi írta...

Ez igen! Mi pedig köszönjük Nektek a lehetőséget. Ez a bicikliző cica meg azt hiszem méltó rá, hogy húszezredik legyen: kedves, bolondos, egyedi.

Kriszti írta...

Csatlakozunk Aledihez: mi köszönjük a megjelenési felületet, amit ti biztosítatok ennek a sok ügyeskezűnek! Jó ide tartozni, szédületes az oldal kínálata. További sok sikert minden alkotónak, és Nektek!
A Matula ikrek

Agi írta...

Én is csatlakoznék az előttem szólókhoz,bár még nagyon új vagyok a csapatban,de szeretnék sokáig a tagja lenni és méltón megfelelni.
Köszönöm én is a lehetőséget!