Rólunk

Saját fotó
A MESKA a Mindenféle Egyedi Saját Készítésű Alkotás-ok lelőhelye, ahol igényes, saját készítésű tárgyakat lehet adni-venni. Ezen a blogon keresztül szeretnénk megosztani mindenkivel a Meskával kapcsolatos tapasztalatainkat, és talán a gondolatainkat is erről-arról, kis világunk dolgairól. Kellemes olvasást!

2010. június 21., hétfő

Változások a Szemezgetők menüpontban

Kedves Meskások!

Az utóbbi napokban többen is megkerestetek minket a Szemezgető menüponttal kapcsolatban; mivel kérdéseitek sokakat érintenek, azokra itt, a blogban is válaszolni szeretnénk.

Amint azt talán észrevettétek, a Szemezgető menüpont programját nemrég átalakítottuk.
A változások részben a mi munkánkat tették könnyebbé (a szemezgetők hatékonyabb kiválasztása, áttekintése, időzítése, stb) másrészt pedig "pörgősebb" lett a nyitólap, vagyis lehetővé vált a korábbinál gyakoribb frissítés, melynek köszönhetően naponta sokkal több alkotó kap lehetőséget a nyitólapon való szereplésre.
A programátalakítás következtében az elmúlt napokban a nyitólapon már szerepelt szemezgetők kisebb késéssel kerültek csak be az archívumba (nyitólap Szemezgetők menüje) ezért utólag is elnézéseteket kérjük.

Örömmel értesítünk azonban Benneteket, hogy azóta helyreállt a rend, és a szemezgetők ismét a megjelenés pillanatában bekerülnek az archívumba.
A közeljövőben várható további újítások a szemezgetők összeállítását és áttekintését fogják reményeink szerint még felhasználóbarátabbá tenni.

a Meska csapata

5 megjegyzés:

Miss Scotty írta...

Sziasztok!

Pár napja küldtetek nekem egy e-mailt, de mivel noreply@.. e-mailről,így megpróbáltam a meska.hu oldalon keresni egy elérhetőséget, de nem találtam. Reagálni szerettem volna az üzenetetekre, mert nem értem, hogy miért is küldtétek.
Üdv. Scotty

Névtelen írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Csoki írta...

Kedves Bori és Réka!

Én ugyanígy jártam,mint Miss Scotty...
Kéne egy elérhetőség.

Előre is köszönöm : Kati

Bori és Réka írta...

Kedves Miss Scotty és Csoki!

A Meska szerkesztőit az nyitólap alján található Kapcsolat menün keresztül érhetitek el!

a Meska csapata

Winkelbauer/Manófaktúra írta...

Kedves Bori és Réka!
Kaptam egy "Kreatív Blogger" díjat, amit - többek között - nektek szeretnék továbbadni. http://mano-faktura.blogspot.com/2010/08/kreativ-blogger-dijat-kaptam.html
Köszi: Rena (Manófaktúra)