Rólunk

Saját fotó
A MESKA a Mindenféle Egyedi Saját Készítésű Alkotás-ok lelőhelye, ahol igényes, saját készítésű tárgyakat lehet adni-venni. Ezen a blogon keresztül szeretnénk megosztani mindenkivel a Meskával kapcsolatos tapasztalatainkat, és talán a gondolatainkat is erről-arról, kis világunk dolgairól. Kellemes olvasást!

2010. június 15., kedd

Meskabala repülés

Szombat délelőtt szerencsére kedvezett nekünk az időjárás, így már nem csak a Meskabala nyertesek ihlete szárnyalhatott, hanem ők maguk is! Íme a vidám nyertesek, Apolka, Vancsavarr és Szarvasmici a Meska egyik szerkesztőjével, Rékával.


A budapesti közlekedés kiszámíthatatlansága miatt kisebb késéssel, 9 órakor indult a Meskatica alkotója, Szarvasmici az egy órás repülőútra Tökölről, egy kétszemélyes kis géppel. A Budai hegyek felett repülve egészen Szentendréig utaztak és gyönyörködtek a tájban, Bálint, a pilóta idegenvezetésével.

Szarvasmicit követte Meskalapjában Vancsavarr, aki úgy döntött, hazalátogat és a levegőből integet családtagjainak, akik a kertben mindenféle üzenetekkel várták a bátor repülős anyukát!

Harmadikként a Meskanalak készítője, Apolka indult repülésre a Velencei tavak irányába.


A szombat délelőtt nagyon jól sikerült; jó volt látni, hogy mindannyiunknak mekkora élményt jelentett a repülés, és külön öröm volt, hogy a nyertesek közül senki sem ruházta át a nyereményét másra.
Nagyon jó volt beszélgetni és kicsit személyesen is megismerni egymást, így szinte elrepült a várakozással töltött idő is.

2 megjegyzés:

Kaoka írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Kaoka írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.