Rólunk

Saját fotó
A MESKA a Mindenféle Egyedi Saját Készítésű Alkotás-ok lelőhelye, ahol igényes, saját készítésű tárgyakat lehet adni-venni. Ezen a blogon keresztül szeretnénk megosztani mindenkivel a Meskával kapcsolatos tapasztalatainkat, és talán a gondolatainkat is erről-arról, kis világunk dolgairól. Kellemes olvasást!

2010. január 9., szombat

Egy alkotó - két bolt

Kedves Meskások!

Az utóbbi időben egyre gyakrabban merült fel az az igény Részetekről, hogy egy alkotó, aki többféle technikát is magas fokon művel, több boltot is nyithasson a Meskán.
Mivel a Meska indulása után többen is a jutalékfizetés kikerülésére használták az "egy alkotó-több bolt" megoldást, ezért eddig szabályaink ezt tiltották.
Most azonban szeretnénk megadni a Meskán már egy ideje sikerrel szereplő alkotóknak ezt a lehetőséget.
Ezentúl előzetes adminisztrátori jóváhagyás után több bolt működtetése is lehetővé válik az alábbi feltételek teljesülése mellett:

Ha az alkotó már legalább fél éve árusít a Meskán

Legalább háromszor állítottunk már ki Részére számlát és nem volt késedelmes fizetése

Nincs negatív visszajelzése, illetve

Volt már legalább 30 sikeresen lezajlott eladása,

Valamint a boltjában árusított termékek és azok bemutatásának színvonala kiemelkedő, és maximálisan illeszkedik a Meska által közvetíteni kívánt értékekhez.

Fontos, hogy az új boltban valóban más jellegű tárgyak szerepeljenek, amelyek megjelenítése az eredeti boltban zavaró lenne.

Ha meglévő boltod mellett szeretnél másik felhasználónévvel új boltot nyitni, akkor ezt kérjük előzetesen jelezd nekünk a láblécben található Kapcsolat menüponton keresztül.Az engedélyezés egyedi elbíráláshoz kötött.

Figyelem!
Kérjük vegyétek komolyan az előzetes jóváhagyás igénylését, mert amennyiben valaki előzetes egyeztetés nélkül létesít több boltot a Meskán és ez a tudomásunkra jut, a felhasználó valamennyi Meskán lévő boltját inaktiváljuk.

a Meska csapata

4 megjegyzés:

idi írta...

Szuper.Remélem hamarosan én is használhatom.:O)Köszönjük.

Mónika írta...

Mivel a Meska indulása után többen is a jutalékfizetés kikerülésére használták az "egy alkotó-több bolt" megoldást

bocsánat, én ezt nem értem..vagy csak túl fáradt vagyok..? :) hogyan lehetett ezzel megkerülni?

Mónika írta...

köszi a választ:)

Alíz írta...

Én se értettem ezt, bevallom. Sose fogjuk megtudni.:)