Rólunk

Saját fotó
A MESKA a Mindenféle Egyedi Saját Készítésű Alkotás-ok lelőhelye, ahol igényes, saját készítésű tárgyakat lehet adni-venni. Ezen a blogon keresztül szeretnénk megosztani mindenkivel a Meskával kapcsolatos tapasztalatainkat, és talán a gondolatainkat is erről-arról, kis világunk dolgairól. Kellemes olvasást!

2009. november 17., kedd

Köszönjük!

Örömmel jelezzük, hogy megérkeztek a Meska székhelyére az elő, Meskarácsony akció keretében felajánlott termékek.
Köszönjük Tiszinek és Kricsarnak a gyönyörű, igényesen elkészített ékszereket, biztosak vagyunk benne, hogy szerető gazdákra találnak majd az otthonban!





Tekintettel a nagy népszerűségre, az ajándékokat két részletben fogjuk eljuttatni a Fészek Egyesülethez; az első csomagot Mikulásra, a másodikat pedig karácsonyra kapják meg a gyerekek.
Ezúton szeretnénk jelezni, hogy természetesen személyesen is el lehet hozni a felajánlott tárgyakat a Meska székhelyére; amennyiben ezt a lehetőséget választod, kérjük a Meska oldalainak alján található Kapcsolat menüben jelezz felénk, hogy megbeszélhessük a konkrét időpontot.

Köszönjük mindenkinek az önzetlen felajánlásokat!

3 megjegyzés:

zazie írta...

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy meddig kell ezeket a felajánlásokat megtenni? Én is szeretnék csatlakozni. ;)

Zazie

Hajnalka Cserháti, Ojni írta...

Nemrég láttam az Árvácskát...úgyhogy teljesen azonosulni tudok ezekkel a gyerekekkel. Azt a 4 ajándékot is igyekszem úgy kiválasztani, hogy tényleg gyerekeknek való legyen. Köszönjük a lehetőséget.

Bori és Réka írta...

Sziasztok!

A felajánlott ajándékokat december 20.-ig kell eljuttatni a Meska székhelyére postai úton vagy személyesen.

Budapest, 1212, Szebeni u. 44.

KÖSZÖNJÜK!