Rólunk

Saját fotó
A MESKA a Mindenféle Egyedi Saját Készítésű Alkotás-ok lelőhelye, ahol igényes, saját készítésű tárgyakat lehet adni-venni. Ezen a blogon keresztül szeretnénk megosztani mindenkivel a Meskával kapcsolatos tapasztalatainkat, és talán a gondolatainkat is erről-arról, kis világunk dolgairól. Kellemes olvasást!

2009. október 22., csütörtök

Bővülő színpaletta

Alkotói javaslatra mostantól termékfeltöltéskor az "átlátszó" színt is meg tudjátok jelölni, így pl. az áttetsző üvegből vagy kristályból készült tárgyak esetében a kevésbé konkrét "fehér" szín helyett ezentúl ezt is választhatjátok.Érdemes feltöltéskor kihasználni a 3 szín megjelölés, illetve a 10 kulcsszó lehetőségét, hiszen ezek segítségével sokkal többen rátalálhatnak termékeidre, illetve nagyobb eséllyel kerülhetsz be tematikus szemezgetőkbe is!

Vegyük példának a bejegyzéshez csatolt fülbevalót.
Alapesetben hozzá rendelhetjük az ÉKSZER, FÜLBEVALÓ, EZÜST kulcsszavakat.
Ha viszont kicsit szabadon eresztjük a fantáziánkat (persze a józan ész határain belül) egy sor egyéb kulcsszót is megadhatunk, pl:
ÁTTETSZŐ, ÁTLÁTSZÓ, ÜVEG, CSISZOLT, OVÁLIS, ESKÜVŐI, KRISTÁLY, JÉG, stb.

A kibővített kulcsszavak segítségével nagyobb eséllyel kerülhetünk be pl. egy esküvői vagy téli hangulatú szemezgetőbe, hiszen sokan a fejléc keresőjébe beírt kifejezések alapján válogatnak.

Mivel egyre több alkotó, és egyre több termék szerepel az oldalon, fontos, hogy minden ilyen lehetőséget maximálisan kihasználjunk a kitűnésre.

Reméljük hasznosnak találtátok ezt a bejegyzést!

5 megjegyzés:

inecsg írta...

Köszönöm szépen a hasznos tanácsot!

kishalász írta...

Sziasztok,

Az ezüst és arany mellett a bronzot hiányolom nagyon...

t

Reyca írta...

Sziasztok! Egyet értek Kishalásszal, a bronz nekem is nagyon hiányzik, de a réz is....
üdv

Chüny írta...

és a titánon sem árt elgondolkodni, nagyon divatos kezd lenni

Bori és Réka írta...

köszönjük az építő javaslatokat, megfontoljuk a felsorolt új színek felvételét!