Rólunk

Saját fotó
A MESKA a Mindenféle Egyedi Saját Készítésű Alkotás-ok lelőhelye, ahol igényes, saját készítésű tárgyakat lehet adni-venni. Ezen a blogon keresztül szeretnénk megosztani mindenkivel a Meskával kapcsolatos tapasztalatainkat, és talán a gondolatainkat is erről-arról, kis világunk dolgairól. Kellemes olvasást!

2009. július 13., hétfő

Hírünk ment...

Sokan kérdeztétek mostanság, hogy hol, milyen médiumokban népszerűsítjük a Meskát a nagyközönségnek.

Az oldal folyamatos google-optimalizálása mellett (melynek a célja, hogy a Google minél több kifejezésre az első találatok között jelenítse meg a Meskát) büszkén jelentjük, hogy az elmúlt időszakban több sajtótermékben is megjelentünk;

Amellett, hogy számos internetes portál közölt le cikkeket melyek vagy teljesen az oldalról szóltak, vagy valamilyen formában megemlítettek minket, a Nők Lapja Egészség áprilisi számában is szerepeltünk, és a júliusi Kismamá-ban is egy fél oldalas ajánlónak volt a témája a Meska.

A Figyelő magazin egy kézműves weblapokat összehasonlító, több oldalas áprilisi cikkében foglalkozott velünk, illetve a Kossuth rádióban sugárzásra került egy interjú, melyben Réka a hazai kézművesek helyzetéről, és a Meska nyújtotta lehetőségekről beszélt.

Az igényes hazai borokat népszerűsítő, idén első ízben megrendezett "Fröccsünnep"-en a Meska fizikailag is képviseltette magát; a rossz idő ellenére is sok embert vonzó, színvonalas rendezvényen a Meska sátorban különböző kézműves technikákakt próbálhattak ki az érdeklődő gyerekek és felnőttek.

Nincsenek megjegyzések: