Rólunk

Saját fotó
A MESKA a Mindenféle Egyedi Saját Készítésű Alkotás-ok lelőhelye, ahol igényes, saját készítésű tárgyakat lehet adni-venni. Ezen a blogon keresztül szeretnénk megosztani mindenkivel a Meskával kapcsolatos tapasztalatainkat, és talán a gondolatainkat is erről-arról, kis világunk dolgairól. Kellemes olvasást!

2008. december 1., hétfő

Januári terveink

Kedves Meskások!

Most biztos mindenki még a karácsonnyal, illetve a karácsonyhoz kapcsolódó termékekkel van elfoglalva, de arra szeretnénk kérni Benneteket, hogy gondoljatok kicsit előre, a január-februári időszakra is.
Februárban lesz Valentin nap, illetve február a farsangi bálok ideje is.
Ezért azt szeretnénk kérni, hogy amennyiben tervezitek különféle jelmezek, álarcok készítését, akkor ezt időben tegyétek meg, és töltsétek fel őket a Meskára.

December végéig természetesen a karácsonyi ünnepkör jegyében futtatjuk reklámkampányainkat, de januártól szeretnénk megcélozni az előbb említett két ünnepet is.
Szeretnénk a farsanggal, jelmezekkel kapcsolatos cikkeket és reklámokat megjelentetni az interneten, ehhez azonban az kell, hogy már januárban legyenek fent az oldalon megvásárolható jelmezek.
Minden szülő szeretné, ha gyermeke kitűnhetne a tömegből, és egyre többen vannak akik nem érik be a hiparmarketek tucatjelmezeivel, azonban idejük sincs arra, hogy ők maguk készítsenek valami ötletes, egyedi jelmezt.
Szeretnénk, ha a Meska megoldást nyújtana a hasonló problémákkal küzdő szülőknek.

Köszönjük, hogy eddig is ennyi gyönyörű termék gyűlt össze a Meskán, és ilyen változatos kínálatot tudunk nyújtani az oldalra látogatóknak!

Réka, Bori

2 megjegyzés:

Princi írta...

Egyre gondoltunk...
Remélem lesz rá időm!!!

Bori és Réka írta...

Nagyon örülnénk neki ;)