Rólunk

Saját fotó
A MESKA a Mindenféle Egyedi Saját Készítésű Alkotás-ok lelőhelye, ahol igényes, saját készítésű tárgyakat lehet adni-venni. Ezen a blogon keresztül szeretnénk megosztani mindenkivel a Meskával kapcsolatos tapasztalatainkat, és talán a gondolatainkat is erről-arról, kis világunk dolgairól. Kellemes olvasást!

2010. december 24., péntek

Boldog karácsonyt!

Áldott, Békés Karácsonyt és Sikerekben gazdag, Boldog Új Évet kívánunk minden Meskásnak!


Köszönjük egész éves lelkesedéseteket, a sok építő ötletet és a gyönyörű termékeket!

a Meska csapata

2010. december 17., péntek

Interjúkkal kapcsolatos változások

Kedves Alkotók!

Ezúton tájékoztatunk Benneteket az Interjú menüvel kapcsolatos változásokról.

A nyitólapon történő bemutatkozás lehetősége a továbbiakban mindenki számára nyitottá válik a következők teljesülésekor:

- az alkotónak már legalább 20 sikeres eladása volt az oldalon,
- az alkotó részére már legalább kétszer állítottunk ki számlát, melyeket időben teljesített,
- vásárlói visszajelzéseinek minimum 95%-a pozitív
- termékei egyediek, és azok bemutatása mindenben megfelel a Meska minőségi követelményeinek.

Az oldal statisztikái szerint az interjúk nyitólapon való szereplésének ideje alatt mintegy 60 ezer teljesen egyedi potenciális vásárló tekinti meg a Meskát (ez 120 ezer látogatást jelent) így a kezdőlapon megjelenő bemutatkozás egyedülálló lehetőséget biztosít egy bolt bevezetésére vagy ismertebbé tételére.

Az új, vagy még csak rövid ideje jelen lévő alkotók számára a bemutatkozás remek kitörési lehetőséget biztosít, hiszen a jelenleg több, mint 1800 aktív bolt közül egyre nehezebb kitűnni, ismertséget szerezni.

Szeretnénk, ha azok az alkotók is újra szerepelnének ezen a kiemelt felületen, akik már korábban bemutatkoztak, de időközben fejlődtek; ismertebbek, tapasztaltabbak lettek, és újra ki szeretnék használni ezt a kitűnő reklámlehetőséget. Ezért kicsit változtattunk a kérdéseken is. A második interjú megjelenését követően a korábbi interjú is visszanézhető marad.

A megjelenést tehát egységesen lehetővé tesszük mindazok számára, akik teljesítik a fenti alapvető követelményeket, és hajlandók rááldozni egy egyszeri, ám hamar megtérülő összeget.

Az interjú menüben való megjelenés és ezzel a Meska nyitólapján történő 1 heti folyamatos szereplés díja 3.500 Ft. A díjat csak akkor kell megfizetni, amikor az interjú megjelenik a nyitólapon, tehát nem beküldéskor.

A díj megfizetésével az alkotók egy hétig szerepelnek a Meska nyitólapján, kedd 9 órától következő kedd 9 óráig.

Eddigi tapasztalataink alapján az interjúk hatására az alkotókat átlagosan 15-20 új felhasználó jelöli meg kedvencnek, és a boltok forgalma látványosan megugrik a bemutatkozások megjelenését követő időszakban.

Kedvcsinálóként felajánljuk, hogy az első 3 beküldött interjút térítésmentesen jelenítjük meg a Meska nyitólapján.

Az interjúkat bejelentkezést követően, az Interjúk menüre kattintva tölthetitek fel az oldalra.

A megjelenés időpontjáról előzetesen tájékoztatunk mindenkit, hogy felkészülhessetek az eseményre, hiszen a megnövekedett forgalom megnövekedett eladást és megrendelést is generál.

Várjuk mielőbb bemutatkozásaitokat!

Üdvözlettel,

a Meska csapata

2010. december 10., péntek

Meskabalákat várunk!

Kedves Alkotók!

Biztosan láttátok, hogy a Meska nyitólapjának tetején megjelent a Meskabala termékeket összefogó felület. Ide bekerülhet minden olyan termék, ami valamilyen formában kapcsolódik a Meskához, a Meska arculatához, a Meska kabalafiguráihoz.

Az itt megjelent termékek amellett, hogy kiemelt felületen szerepelhetnek és ezzel még több látogatót vonzhatnak be az adott boltba, még jutalékmentes szereplést is élveznek, vagyis az itt megjelenő termékek után tehát nem kell sem feltöltési, sem eladási jutalékot fizetni.

Hogyan kerülhet be a terméked a Meskabalák közé?
Készíts egy tetszőleges terméket ami kapcsolódik a Meskához, készíts róla jó minőségű fényképet, és a szabályoknak megfelelően töltsd fel az oldalra. Ezt követően jelezd nekünk az oldal láblécében található Kapcsolat menüponton keresztül, hogy Meskabalát tettél fel boltodba, amit mi elbírálást követően behelyezünk a Meskabalák közé. Ezután ha a terméket megvásárolják, az újraaktiváláskor automatikusan ismét megjelenik majd a Meskabalák között.

Várjuk egyedi meskabaláitokat!

A Meska csapata

2010. december 7., kedd

Fejlesztések a Meskán

Kedves Meskások!

Ahogy Ti is láthatjátok, a Meska nagy változásokon megy keresztül mostanában. A változások mindig a megszokott, a jól bevált megszűnésével, vagy módosulásával járnak együtt, és nyilvánvalóan a hibázás lehetőségét is magukban rejtik.

Hamarosan újabb jelentős változást láthattok majd a Meskán, ami reméljük sokatoknak fog rég várt könnyebbséget hozni. Lehetőség lesz ugyanis a termékeknél darabszám megjelölésére is. Ez a funkció úgy fog működni, hogy ha a terméknél megadjuk darabaszámnak például, hogy 25 db, akkor a vásárló a kosárban megjelölheti, hogy az elérhető 25 db-ból például ő 5 db-ot szeretne vásárolni. A vásárlás pillanatában a termék autmatikusan újraaktiválódik, de természetesen már csak a megmaradt 20 db-al. A termék ezt követően is szabadon módosítható, tehát akár újra növelhető a darabszám is. A termékfeltöltési díj minden esetben egyszeri 30 Ft marad, akkor is ha több darabszám kerül megadásra. Természetesen alapból minden terméknél az 1 db lesz megjelölve feltöltésnél, tehát ezzel a funkcióval csak akkor kell foglalkozni, ha az adott termékből több darab is készül.

Az Aktualitások menüben felvetett egyik javaslatra is hamarosan tettekkel reagálunk. Programozás alatt van az a lehetőség, hogy a termékeknél megjelölhető legyen, hogy saját készítésű alapanyagból készültek. Ezt egy kis ikonnal is jelezni fogjuk a termékek mellett, hogy még szembetűnőbben hívjuk fel a vásárlók figyelmét erre a külön értékre, és természetesen a keresést, böngészét is lehet majd szűkíteni ezzel a paraméterrel.

Ahogy túljutunk a karácsony okozta zsúfolt programrenden, feldobunk egy témát az Aktualitások menüben, ahol arról kérdezünk majd Benneteket, hogy "Milyen problémákkal szembesültök, min változtatnátok legszívesebben?"

Addig is kérjük a türelmeteket, a hibákért elnézéseteket kérjük, és reméljük többeknek, és több segítséget nyújtanak a változások, mint amennyi bosszúsággal járnak.

A Meska csapata